Tervetuloa seuraamaan elämääni

Testimielessä uusia asioita opetellessa testaan nyt sitten blogin kirjoittelua, ja aiheena oma elämä (jonka ajoittain kadotan) ja oman perheeni puuhat. Tätä olisi pitänyt kokeilla jo silloin kun lapset oli pieniä. =)

tiistai 20. syyskuuta 2011

Ihan eka blogimerkintä!

Äsken vielä pohdin mitä tähän nyv viisaana laitan, ja kas, ongelma ratkesi ihan itsestään... Kertokaa mulle mitä koko blogi-sana tarkoittanee? Miksi juuri blogi? joo... en jatka tätä ajatuskuviota tämän pidemmälle.
Piti kertomani jotain itsestäni ja nyt siis asiaan. =)
MINÄ: kolmevitonen, äitiyslomailija tällä hetkellä, lähihoitaja ammatiltani ja maaseudulla asusteleva elämää ihmettelevä nais-ihminen.
PERHEENI: Mieheni, jonka tapasin, ja johon tulisesti rakastuin 2009 singottuani ohjuksen lailla Lopelle Mustasaari-kierroksen jälkeen. Tämän rakkaan karvanaaman kanssa saimme heinäkuussa pienen pojan... tai pienen ja pienen, yli nelikiloinen jötkäle, ja btw poika painaa jo yli 7 kiloa. Poitsu on saanut jo monen monta lempinimeä, mutta "melkoinen möttönen" kuvastaa herraa ehdottoman hyvin.
Aiemmasta elämästäni on elämääni sisältöä tuomassa neljä lapsosta... Vanhin on jo 16! voitteko kuvitella että mulla on jo niin vanha lapsi... (mä en, joten yritän sivuuttaa tämän julman tosiasian, että itsekkin SAATAN ehkä kenties vanhentua). Joo, mutta siis oikein ihana ja äitinsä itsepäisyydellä varustettu neiti, jonka oma itsenäinen elämä poissa äidin helmoista on alkumetreillä.
Sitten on 14v poitsuni, jonka kanssa olen juoksennellut vähän siellä sun täällä tohtoreilla, ja vihdoin viime talvena saanut nimiä niille piirteille jotka eduketun elämää hankaloittavat. Nyt toivotaan kuntoutuksen jo pikkuhiljaa alkavan!
Toinen poikani 12v Emppu... Tiiviissä paketissa täyslatinki tunteita, ja lyhyt varoitusaika! Tällä herralla räjähtää elämä sekaisin hyvinkin pienistä asioista, mielikuvitusta ja juttua riittää koko hereillä olon ajan taukoamattomana virtana.
Ja vielä vaatefriikki 9v neitonen. Vielä haluaa olla pieni, ja toisaalta haluaa olla isokin: toisena päivänä leikitään nukeilla, ja toisena päivänä lakataan kynsiä ja tepastellaan teinivaatetuksessa kavereille (ja pieni aavistus taitaa olla, että maailmassa on myös Poikia, siis kiinnostavia, ei sellaisia kuin omat veljet...)

Meinas ihan unohtua, että tämän katraan lisäksi meillä on myös kaksi koiraa (sekarotuinen mustaa labbista muistuttava Nicky, ja vähän ylisuuri saksanpaimenkoira Nappi. Sekä kaksi misua, jotka nyt ainakin kesän olivat ihan pihakisuina, jollei keksitä jotain lämmintä paikkaa niille talveksi varastosta, niin opetellaan taas uudestaan miten sisällä käyttäydytään...

Tällä kokoonpanolla mennään välillä sujuvammin, ja välillä kahlataan kuin suossa eteenpäin.

1 kommentti: