Tervetuloa seuraamaan elämääni

Testimielessä uusia asioita opetellessa testaan nyt sitten blogin kirjoittelua, ja aiheena oma elämä (jonka ajoittain kadotan) ja oman perheeni puuhat. Tätä olisi pitänyt kokeilla jo silloin kun lapset oli pieniä. =)

torstai 22. syyskuuta 2011

Tositeevee elämää

Tän päivän kuulumiset tähän asti siis ajattelin kirjoitella möttösen katsellessa sitterissä (ekaa kertaa kiinnostuneena) sellaista lelumobilea joka noihin sitterin reunoihin kiinnitetään. Mutta aloitan sittenkin eilisen illan tapahtumista, Ennalla oli siis kaveri käymässä samalla kun noi ukot Edukettusta lukuunottamatta olivat siellä autoja ja traktoreita katsomassa. Leena oli sairaslomastaan huolimatta jaksanut lähteä mukaan, joten mä sain puhua sen pyörryksiin =) Esitys oli kuulemma hieno, vaikka vettä satoikin koko ajan, eikä talvihousut olleet yhtään liian lämpimät. Jäin vain ihmettelemään mikä niissä miehiin ja poikiin vetoaa? siis autoissa... ei ummarra, tosin eipä toi mun karvanaama varmaan ikinä ymmärrä mikä jack sparrowissa on niin seksikästä... Odotan siis kuumeisesti uusinta piratesia kauppoihin, ja olen vaikka viikon syömättä että saan sen elokuvan kanssa viettää iltaa. =D (lähentelee pakkomiellettä, tiedetään).
Tänään möttönen nukkui melkein puolille päivin ja mä sain sillä aikaa valmistella yläkertaa huomista varten, eli rakentaa ISOA siskonpetiä ja pumppailla ilmapalloja valmiiks. Vielä olis muutama pikkuasia hoitamatta, kuten serpentiinit, ilmapallojen ripustelu, ja tarjottavien herkkujen suunnittelu, kortin tekeminen ja lahjan paketointi... plääh, pikkujuttuja, joihin tuhraantuu yllättävän paljon aikaa kuitenkin, ja joista suurin osa pitää tehdä salaa neiti näppärältä, joka tunkee uteliaan nennänsä aina juuri väärään aikaan ovesta sisään "mitä sä äiti teet" kysymyksen kanssa... juu, pikkumies hermostui juurikin, palaan jatkamaan tätä ajatuskuviotani hiukkasen myöhemmin, jos siivoukselta kerkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti